Poldersport

 

Ideaal voor kinderfeestjes en bedrijfsuitjes

Kinderfeestjes

Sinds dat wij geopend zijn, in 2009, organiseren wij ook kinderfeestjes. De Vrijheid is een ideale plek voor een onvergetelijke dag waarbij je leuke spelletjes doet in de natuur, maar kan ook gecombineerd worden met musea en de grote speelzolder.

Het kinderfeestje duurt drie uur. In deze drie uur ga jij je cadeautjes uitpakken, wordt er twee keer een pauzemoment gehouden, ga je allerlei buitenspellen spelen en kun je ook binnen op de speelzolder te spelen. Vind je het leuk om een rondje door het museum te gaan, dan is dit natuurlijk ook mogelijk.

De eerste pauze is met chips en limonade en de tweede pauze is met patat, een broodje knakworst en limonade.
De oud-Hollandse spellen zijn onder andere: kruiwagenrace, koe melken, water dragen met een boerenjurk, skilopen en nog veel meer.

Kortom, genoeg mogelijkheden om jouw kinderfeestje tot een groot succes te brengen!

Voordat u het kinderfeestje reserveert kunt u contact met ons opnemen om uw wensen te bespreken. Zo is het ook mogelijk om een springkussen erbij te huren. In overleg kunnen we veel realiseren.

Bedrijfsuitjes

In teams worden verschillende spellen tegen elkaar gespeeld, zoals: kruiwagenrace, spijkerbroekhangen, estafetterace over de sloot en nog veel meer.
Deze spellen zijn perfect geschikt om jullie team nog sterker te maken en een geweldige, actieve dag te hebben met elkaar.

U kunt de dag afsluiten met een verzorgde barbecue of buffet. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Voordat u het bedrijfsuitje reserveert kunt u contact met ons opnemen om uw wensen te bespreken. In overleg kunnen we veel realiseren.

Boek hier

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.